Sunday, January 16, 2011

My New Heaven


As you know, I've moved to our new house.
So, introducing my new 'heaven' kekekekek~
I don't know why sangat suka warna purple sekarang..







I have a reading corner okay~!! hehe..






All my medical books, novels, cassette [macamla guna lagi~], teddy bear, Quran, telukung, albums.






My seashells collection.



My barbiedoll dress collection.
Terjumpa! kekeke~



Best part in my room, I decorate the wall with some cute purple flowers!



See, my fashion pun dah bertukar warna purple dah.. hehe..
Sesuai tak???






6 comments:

khairunnisa ♥ said...

cantik ^__^ purple sesuai :)

aat @ paat said...

very nice room...
even better than the old one...
except,ur pix nmpk yg akak da gmok le..

mawarsariamani said...

@ khairunisa : thank u.. :)

@ aat: hahaha da gemuk? ish baru 2 minggu cuti ni beb, belom 9 bulan ngandung lagi [apakah?] hehe xpela...krus sgt pun takde org nak [gemuk cmni pun takde org nak hahahaha]

Alia Rahman said...

zara dah pindah dari rumah lama ke?
hehehe

selamat menempuhi final year as a medic student :)
fighting2

mawarsariamani said...

@ alia: thank u darling~~~! wish me luck! dah pindah dah ke klang.. hehe

Alia Rahman said...

wish me too dear.hehehe
nak final exam less then 3weeks ni zara
a bit cuak.seriously :(

hehe..
doakan lia jgk yek :)
ni permanent ke dok klang.
dulu shah alam kan?if tak salah la~

mesti sedih dah tak duduk rumah lama.for sure byk kenangan manis and pahit
takpe.dkt mana2 pon kita.asalkan bersama family tersayang :)

happy2 selalo kay zara :)